Riktigt smart hemautomation. Enkelt

Sugen på att titta på  Netflix eller YouTube på stora TVn? Öppna appen i din smartphone eller surfplatta och se när TVn startar automatiskt, byter till rätt ingång och anpassar ljudvolymen beroende på om barnen gått och lagt sig eller inte. Belysningen anpassas också automatiskt såklart. Skulle telefonen råka ringa behöver du inte leta efter fjärrkontrollen – filmen pausas automatiskt eller så tystas TVn. När det är dags att gå och lägga sig stänger huset av TV, ljudanläggning och lampor.

Åka till jobbet?

Starta automatiskt din favoritspellista på dina favorithögtalare, eller nyhetsmorgon på TVn när väckarklockan ringer. Din påminnelse att ta med paraply om det ska regna idag, ligger redan i displayen. När det är dags att lämna huset behöver du inte tänka på att släcka, starta robotdammsugaren, stänga TVn, eller radion. Huset vet när ni inte är hemma och fixar det automatiskt.

När du kommer hem genom dörren efter jobbet tänds de lamporna just du vill ska tändas, om det är mörkt ute såklart. Din spellista börjar spelas, och volymen anpassas utifrån vem som är hemma och hur du önskar ha det.

Alla hem och all hemelektronik är olika. Vi bygger kundanpassade smarta hem med en mängd olika verktyg, kundanpassad hårdvara och specialanpassad mjukvara som fungerar med både nya uppkopplade prylar, men även äldre prylar t.ex. dumTV. Har du redan smarta uttag från t.ex IKEA, Philips, Samsung eller liknande så ser vi till att dina prylar också kommer till använding och börjar prata med varandra. 


Vad kostar det?

Varje hem är unikt, och varje hems önskemål är annorlunda. Kontakta oss för kostnadsfri konsultation och boka en tid för en demo så att du får uppleva ett smart hem på riktigt. När du vet hur du vill ha ditt hem, kan vi lämna ett pris till dig.

Välkommen att ta kontakt

Kategorier: Smarta hem